Xhup

Xhupa per meshkuj dhe femra

31 produkte

Filtrat aktiv

BLACK FAUX LEATHER DROP...

BLACK FAUX LEATHER DROP...

EU 38

Çmimi 3 000 Lekë
  • I ri
KHAKI/CREAM POCKET FRONT...

KHAKI/CREAM POCKET FRONT...

EU 36 & 40

Çmimi 2 000 Lekë
  • I ri
CARAMEL FAUX LEATHER DROP...

CARAMEL FAUX LEATHER DROP...

EU 32

Çmimi 2 500 Lekë
  • I ri
BROWN CONTRAST SLEEVE...

BROWN CONTRAST SLEEVE...

MASA M

Çmimi 2 500 Lekë
  • I ri
PETITE WHITE LONG PUFFER COAT

PETITE WHITE LONG PUFFER COAT

EU 36

Çmimi 3 900 Lekë
  • I ri
Recycled Waist Drawstring...

Recycled Waist Drawstring...

Çmimi 3 900 Lekë
  • I ri
Recycled Padded Midi Jacket

Recycled Padded Midi Jacket

Masa:eu40

Çmimi 3 900 Lekë
  • I ri
GREEN FAUX LEATHER RAGLAN...

GREEN FAUX LEATHER RAGLAN...

EU 42

Çmimi 3 000 Lekë
  • I ri
BLACK PEACH SKIN CROPPED...

BLACK PEACH SKIN CROPPED...

Masa:eu42

Çmimi 2 500 Lekë
STONE BASIC HOODED CROPPED...

STONE BASIC HOODED CROPPED...

Masa:L

Çmimi 2 500 Lekë
NUDE COLLAR PILLOW PADDED...

NUDE COLLAR PILLOW PADDED...

Masa:Xl

Çmimi 2 800 Lekë
BLACK OVERSIZED BOMBER

BLACK OVERSIZED BOMBER

Masa:eu36

Çmimi 2 700 Lekë