Filtro sipas

Kategoritë

Kategoritë

Ngjyra

Ngjyra

Disponueshmëria

Disponueshmëria

Çmimi

Çmimi

  • 3 000 Lekë - 7 000 Lekë

Numra

Numra

Pallto

Pallto per meshkuj dhe femra

17 produkte

Filtrat aktiv

Oversized PU Trench Coat(pa...

Oversized PU Trench Coat(pa...

Masa:eu36

Çmimi 6 000 Lekë
  • I ri
Belted Coat

Belted Coat

Masa:eu38

Çmimi 5 700 Lekë
  • I ri
Padded Shoulder Pu Trench

Padded Shoulder Pu Trench

Masa:eu34

Çmimi 7 000 Lekë
  • I ri
PETITE CHOCOLATE VINYL...

PETITE CHOCOLATE VINYL...

EU 40

Çmimi 6 200 Lekë
  • I ri
KHAKI WOVEN HOODED...

KHAKI WOVEN HOODED...

EU 34

Çmimi 3 500 Lekë
  • I ri
Midi-length Coat

Midi-length Coat

Masa:eu36

Çmimi 5 700 Lekë
  • I ri
CAMEL BORG LAPEL DROP ARM...

CAMEL BORG LAPEL DROP ARM...

masa:eu40

Çmimi 3 500 Lekë
CREAM FAUX FUR VERTICAL...

CREAM FAUX FUR VERTICAL...

EU 38

Çmimi 3 500 Lekë
PLUS CAMEL FAUX LEATHER...

PLUS CAMEL FAUX LEATHER...

EU 38

Çmimi 4 000 Lekë
CHOCOLATE FAUX FUR VERTICAL...

CHOCOLATE FAUX FUR VERTICAL...

EU 42

Çmimi 3 500 Lekë
CHOCOLATE FAUX LEATHER DROP...

CHOCOLATE FAUX LEATHER DROP...

EU 38

Çmimi 4 500 Lekë
Brown curly borg contrast...

Brown curly borg contrast...

EU 38

Çmimi 4 500 Lekë